Skip to main content
Vecka 6

Vi har fortfarande fullt ös hemma med valparna. Gud vad de är hungriga, nästan jämt vill de ha att äta. Och det stannar inte i deras mage så klart, vi går omkring med trasan i handen, torkar efter och så har det under tiden hänt igen. Fast de blir mer duktiga att gå på tidningarna när det är dags.

Mira tar fortfarande väl hand om dem och har blivit lite mer tydlig när det gäller uppfostring. Även Cala är som tidigare mycket engagerat i valpomsorg. Nu när vi har haft mycket besök, inte bara vårt barnbarn som håller på med att klappa alla jämt, även Ni valpintresserade som hälsade på senaste tiden har bidragit med en del miljöträning. De visar mycket av sina egenskaper som kan sammanfattas som nyfiken, undersökande och framåt.

Det finns en del lekar alla tycker mycket om, t:ex biter i varandras svans, hoppa på varandra, dragkamp och jaga strumporna. De har varit ute en del, både i solsken och regn och har lärt sig komma när man ropar dem. Tandborstning och att bli omhändertagna på bordet har vi börjat med. De fina leksakerna vi fått är mycket uppskattade hos valparna, Mira och Cala. Som tur så är deras energi slut efter en trekvart och alla somnar när de har hittat sina syskon. Skönt att se hur de söker närhet och värme hos varandra, helt förtjusande syskonkärlek.